Gedenksteen

Wanneer u op zoek bent naar een gedenksteen nadat een dierbare is overleden kunt u terecht bij Monumentenpaleis. Samen met onze gedenksteen specialist kunt u onze uitgebreide collectie doornemen. We zorgen ervoor dat alle mogelijkheden worden besproken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Gedenksteen specialist

Monumentenpaleis is hét adres wanneer u zoekt naar een persoonlijke gedenksteen. Een gedenksteen wordt veel gebruikt voor de gedenkmuur van urnen na crematies, maar is ook geschikt voor gelegenheden binnen het bedrijfsleven. Hierbij kan worden gedacht aan de legging van de eerste steen van een nieuw bedrijfspand, een gedenkplaat van een jubileum, een originele vergader/showroomtafel enz. U hebt keuze uit ons brede assortiment, maar kunt ook zelf een toepassing bepalen voor het monument. Voor een overzicht van onze gedenkstenen, klik hier.

Contact

Als u overweegt een gedenksteen bij het Monumentenpaleis te bestellen, maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. U kunt dan vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom, en eventueel uw wensen laten vastleggen in een voorontwerp. Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier.Meer informatie:
Graflantaarn, Kindergraf, Graf monumenten, Natuursteen grafmonumenten, Foto grafsteen, Grafornamenten, Grafsteen graveren, Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...