Graf monumenten

Monumentenpaleis is een uitstekend adres wanneer u op zoek bent naar een breed aanbod van graf monumenten. Monumentenpaleis maakt onderdeel uit van begrafenisonderneming Nicodemus te Volendam. Sinds 1874 bieden wij een zo volledig mogelijke service, waarbij wij alles voor u in orde brengen. In nauw overleg met de klant levert Monumentenpaleis al vele jaren persoonlijke en dierbare graf monumenten.

Collectie Graf monumenten

Voor onze graf monumenten werken wij uitsluitend met graniet. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het niet verweert en erg duurzaam is. Hierdoor kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen. Onze graf monumenten zijn leverbaar in 14 verschillende kleurstellingen en diverse soorten graniet. Naast het basisaanbod kunt u natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp. Voor een overzicht van onze graf monumenten, klik hier.

Hoe gaan wij te werk?

Overweegt u een graf monument te laten verzorgen door Monumentenpaleis, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Volendam. U kunt hier rustig een kijkje nemen. Ook kunt u uw wensen bespreken, en is er de mogelijkheid vast tot een duidelijk voorontwerp te komen. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u van ons een orderbevestiging. Na het tekenen van deze bevestiging wordt het graf monument besteld. Monumentenpaleis regelt vervolgens niet alleen de plaatsing, maar zorgt ook voor een nette afhandeling met de gemeente en/of begraafplaats.

Contact

Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier. Bel ons ook gerust als u vragen heeft over de producten en diensten die wij leveren.Meer informatie:
Natuursteen grafmonumenten, Foto grafsteen, Grafornamenten, Grafsteen graveren, Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...