Graflantaarn

Voor een mooie graflantaarn bent u bij het Monumentenpaleis aan het juiste adres. Monumentenpaleis maakt onderdeel uit van begrafenisonderneming Nicodemus te Volendam. Wij bieden sinds 1874 een zo volledig mogelijke dienstverlening, waarbij wij alles voor u afhandelen. Onze omvangrijke showroom vindt u in het oude centrum van Volendam, op loopafstand van de welbekende dijk.

Graflantaarn collectie

Wij hebben een ruim assortiment, waarbij u keuze heeft uit tientallen graflantaarns. Er zal zeker een graflantaarn tussen zitten die u mooi vindt. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo hebben we graflantaarns van brons, roestvrijstaal en graniet, geschikt voor kaarsen en electrische lampjes. U heeft bovendien de keuze uit een diverse prijsklasse.

Contact

Als u overweegt een graflantaarn bij ons te kopen, maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. U kunt dan rustig rondkijken in onze showroom. Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier.Meer informatie:
Kindergraf, Graf monumenten, Natuursteen grafmonumenten, Foto grafsteen, Grafornamenten, Grafsteen graveren, Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...