Grafmonumenten

Heeft u een dierbare verloren en is het aan u om een keuze te maken uit verschillende grafmonumenten? Dan kunt u met een gerust hart terecht bij het Monumentenpaleis. Wij bieden u stijlvolle grafmonumenten in vele verschillende soorten en maten. Met een mooie grafsteen geeft u uw dierbare een mooi afscheid en u zorgt ervoor dat hij nooit vergeten wordt.

Schitterende grafmonumenten

Het uitzoeken van een grafmonument is een beslissing die u niet snel even maakt. Daarom geven wij u graag advies bij het maken van deze belangrijke keuze. Zo voorkomen we dat u later spijt krijgt. De grafmonumenten van het Monumentenpaleis bestaan overigens geheel uit het beste kwaliteit graniet. Dit materiaal blijft jarenlang mooi. Vandaar ook onze garantie van 25 jaar op scheuren en splijten.

Prachtige grafmonumenten en persoonlijke service

Bent u geïnteresseerd in een van onze grafmonumenten? Wij maken voor u gratis een offerte op. Na uw akkoord bestaat er een levertijd van een aantal weken. In de tussentijd zorgen wij voor een tijdelijk graf met een gedenkteken van plexiglas. En maakt u zich geen zorgen over het papierwerk. Daar zorgen wij voor.

Contact

Wilt u meer weten over onze grafmonumenten? Neem gerust contact op via 0299 – 36 39 40 of stuur een e-mail naar info@monumentenpaleis.nlMeer informatie:
Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen, Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...