Grafsteen

Bent u op zoek naar een grafsteen om een dierbare te gedenken? U maakt een moeilijke tijd door, maar u wilt toch een blijvende herinnering in de vorm van een mooi grafmonument. Bij het Monumentenpaleis heeft u keuze uit vele verschillende soorten granieten stenen. In goed overleg met ons kiest u voor een persoonlijk en dierbaar monument.

Een mooie, persoonlijke grafsteen

Het uitkiezen van een grafsteen is een belangrijke beslissing. Het is zo veel meer dan alleen een steen. Een grafsteen is een ode aan een overleden dierbare maar ook een symbool van steun en toevlucht voor u en andere nabestaanden. Wij bieden u een grote hoeveelheid grafstenen die u naar eigen wens personaliseert. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Wij realiseren het graag voor u. Op alle stenen krijgt u van ons een garantie van 25 jaar.

Een fraaie grafsteen met de service van het Monumentenpaleis

Wanneer u een grafsteen heeft uitgekozen, maken wij voor u gratis een vrijblijvende offerte en een ontwerp van de steen. Na uw akkoord duurt het even voor uw steen klaar is. In de tussentijd plaatsen wij als u wilt gratis een tijdelijke grafsteen met een plexiglas gedenkteken. Dit mag u mee naar huis nemen wanneer wij de echte steen plaatsen.

Contact

Wilt u meer weten over een grafsteen van het Monumentenpaleis? Neem gerust contact op via 0299 – 36 39 40 of stuur een e-mail naar info@monumentenpaleis.nlMeer informatie:
Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen, Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen, Grafstenen NL, Goedkope Grafsteen, Grafsteen Amsterdam

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...