Grafsteen graveren

Een grafsteen graveren behoort tot één van de vele services die Monumentenpaleis te bieden heeft. Monumentenpaleis maakt deel uit van begrafenisonderneming Nicodemus, dat sinds 1874 een zo compleet mogelijke dienstverlening nastreeft. Grafsteen graveren kan een monument een persoonlijk en dierbaar karakter geven. Het Monumentenpaleis biedt u een totaal assortiment voor uw opschriften op grafmonumenten.

Grafsteen graveren: zandstralen

Grafsteen graveren is mogelijk via twee technieken: zandstralen en lasergraveren. Bij de techniek zandstralen wordt het oppervlakte van een grafsteen met behulp van luchtdruk en zand licht beschadigd en krijgen de inkepingen een gematteerd aanzien. Het zandstralen geeft het monument een traditioneel en statige uitstraling. De letters die zo gecreeërd worden kunnen in verschillende tinten worden ingekleurd. Voor voorbeelden klik hier.

Grafsteen graveren: lasergraveren

Bij het lasergraveren worden er met behulp van een laser letters of afbeeldingen aangebracht op de grafsteen. De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral bij het graveren van afbeeldingen. U kunt iedere gewenste afbeelding laten graveren, die in het leven van uw dierbare een belangrijke rol heeft gespeeld. Iets wat te maken heeft met zijn/haar hobby of werk, een landschap, maar uiteraard behoort ook een mooie foto van uw dierbare tot de mogelijkheden. Voor voorbeelden klik hier.

Contact

Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier. Bel ons ook gerust als u vragen heeft over de producten en diensten die wij leveren.Meer informatie:
Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen, Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...