} Grafstenen | Monumentenpaleis

Grafstenen

Heeft u de taak om een grafsteen te zoeken voor een overleden dierbare? Dan kunt u terecht bij het Monumentenpaleis. Bij ons heeft u keuze uit een brede selectie grafstenen, grafmonumenten, gedenkplaten, thuisaandenken, vazen en urnen. Alle onze grafstenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit graniet. U krijgt op iedere steen zelfs een garantie van 25 jaar. U krijgt een persoonlijk en dierbaar monument dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd in stand houdt.

Persoonlijke grafstenen

Het uitkiezen van grafstenen is een belangrijke beslissing. Grafstenen zijn niet alleen een ode aan een overleden dierbare maar ook een symbool van steun en toevlucht voor alle nabestaanden. Wij bieden u een grote hoeveelheid grafstenen die u naar eigen wens personaliseert. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Wij realiseren het graag voor u.

Prachtige grafstenen en persoonlijke service

Bent u geïnteresseerd in een van onze grafstenen? Wij maken voor u gratis een offerte op. Na uw akkoord bestaat er een levertijd van een aantal weken. In de tussentijd zorgen wij voor een tijdelijk graf met een gedenkteken van plexiglas. En maakt u zich geen zorgen over het papierwerk. Wij regelen de afhandeling met de begraafplaats en de gemeente.

Contact

Wilt u meer weten over onze grafstenen? Neem gerust contact op via 0299 – 36 39 40 of stuur een e-mail naar info@monumentenpaleis.nlMeer informatie:
Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen, Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen, Grafstenen NL, Goedkope Grafsteen, Grafsteen Amsterdam, Grafstenen Purmerend

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...