Grafstenen Prijzen

Bent u op zoek naar een mooie grafsteen voor niet zo veel geld? Dan bent u bij het Monumentenpaleis aan het juiste adres. Vaak vragen begrafenisondernemers voor grafstenen prijzen waar uw haren van overeind gaan staan. Kom eens langs bij het Monumentenpaleis, dan ziet u dat het ook anders kan. Wij bieden u schitterende grafstenen tegen eerlijke prijzen.

Grafstenen prijzen – goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Vindt u het overdreven om duizenden euro’s te betalen voor een grafsteen? Dan bent u niet de enige. Gelukkig heeft het Monumentenpaleis een aantal basismodellen. Deze grafstenen zijn stijlvol eenvoudig en relatief goedkoop. Uiteraard hoeven de grafstenen prijzen niet overdreven hoog te zijn. Het gaat erom dat u een steen vindt waar u zich volledig prettig bij voelt.

Grafstenen prijzen – onze service

Bent u geïnteresseerd in een van onze grafstenen tegen lage prijzen? Wij maken voor u gratis een offerte op. Na uw akkoord bestaat er een levertijd van een aantal weken. In de tussentijd zorgen wij voor een tijdelijk graf met een gedenkteken van plexiglas. En maakt u zich geen zorgen over het papierwerk. Daar regelen wij voor u.

Contact

Wilt u meer weten over onze grafstenen prijzen? Neem dan contact op via 0299 – 36 39 40, stuur een e-mail naar info@monumentenpaleis.nl of vul ons contactformulier in.Meer informatie:
Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen, Grafstenen NL, Goedkope Grafsteen, Grafsteen Amsterdam, Grafstenen Purmerend, Grafmonumenten Hoorn, Grafsteen Purmerend, Grafstenen Beverwijk, Grafmonumenten Purmerend

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...