Keramiek foto

Bent u op zoek naar een keramiek foto? Dan kunt u goed terecht bij het Monumentenpaleis. Monumentenpaleis maakt deel uit van begrafenisonderneming Nicodemus in Volendam. Sinds 1874 bieden wij een zo compleet mogelijke service, waarbij wij alles voor u regelen. Onze uitgebreide showroom is gevestigd in het centrum van Volendam, op steenworp afstand van de beroemde dijk.

Keramiek foto

De mogelijkheden met keramische foto’s zijn eindeloos. Wij regelen voor u keramische foto’s voor op grafmonumenten, maar een keramiek foto kan ook worden gebruikt als decoratie voor in uw badkamer, keuken of bedrijfspand. Met een keramiek foto kunt u iedere gewenste sfeer oproemen in een ruimte, binnen maar ook buiten. De foto’s zijn te bestellen in verschillende kleuren en vormen, en worden geleverd met 10 jaar garantie. U heeft bovendien de keuze uit diverse prijzen en afmetingen.

Bestellen

Een keramiek foto is bij ons gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Voor een overzicht klik hier. Mocht u vragen hebben over onze producten of diensen, bel ons dan via telefoonnummer 0299-363940.Meer informatie:
Urn glas, Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen, Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen, Grafstenen NL

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...