Kindergraf

Bent u op zoek naar een persoonlijk kindergraf? Monumentenpaleis biedt een breed assortiment aan kindergraf monumenten. Sinds 1874 bieden wij een zo compleet mogelijke service, waarbij wij alles voor u regelen, van A tot Z. In nauw overleg met de klant zorgt Monumentenpaleis voor een persoonlijk en dierbaar monument.

Grafmonument kindergraf

Monumentenpaleis biedt u een diverse keuze aan grafmonumenten. Wij werken uitsluitend met granieten monumenten, die leverbaar zijn in 14 verschillende kleurstellingen. Naast het basisaanbod kunt u ook kiezen voor een eigen ontwerp. Verder is er een brede keuze uit diverse gedenktekens. Voor een overzicht van onze grafmonumenten, klik hier.

Hoe gaan wij te werk?

Overweegt u een kindergraf monument te laten verzorgen door Monumentenpaleis? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers voor een rondleiding in onze showroom te Volendam. U kunt hier vrijblijvend een kijkje nemen. In een gesprek met één van onze medewerkers kunt u uw wensen vastleggen in een vrijblijvende offerte, voorzien van een duidelijk voorontwerp. Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging. Na het tekenen van de orderbevestiging wordt het monument geleverd, waarbij Monumentenpaleis niet alleen de plaatsing, maar ook de afhandeling met de gemeente en/of begraafplaats regelt.

Contact

Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier.Meer informatie:
Graf monumenten, Natuursteen grafmonumenten, Foto grafsteen, Grafornamenten, Grafsteen graveren, Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen, Grafstenen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...