Kosten Grafsteen

Maakt u zich zorgen om de kosten van een grafsteen? Dat is heel begrijpelijk. Grafstenen zijn vaak ook nogal duur. Ze worden meestal gemaakt van het beste kwaliteit graniet en daar hangt nu eenmaal een prijskaartje aan. Toch probeert het Monumentenpaleis een gulden middenweg te vinden tussen kwaliteit en een redelijke prijs. Uiteraard hangen de kosten van een grafsteen af van de grootte en de afwerking van het monument.

Kosten grafsteen – goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

U bent op zoek naar een mooie grafsteen, maar u wilt liever niet te veel betalen? Dan bent u niet de enige. Gelukkig heeft het Monumentenpaleis een aantal basismodellen. Deze grafstenen zijn iets minder luxueus en dat ziet u terug in de scherpe prijs. En uiteraard hoeven de kosten van een grafsteen niet overdreven hoog te zijn. Het gaat erom dat u een steen vindt waar u zich volledig prettig bij voelt.

Kosten grafsteen – persoonlijke service

Naast de geringe kosten voor een grafsteen geniet u van onze persoonlijke service. Na jarenlange ervaring in het vak weten wij dat persoonlijke aandacht erg wordt gewaardeerd. Daarom helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Waar nodig geven wij u eerlijk advies. En maakt u zich geen zorgen over het papierwerk. Daar zorgen wij voor.

Contact

Wilt u meer weten over de kosten van een grafsteen? Neem dan contact op via 0299 – 36 39 40, stuur een e-mail naar info@monumentenpaleis.nl of vul ons contactformulier in.Meer informatie:
Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen, Grafstenen NL, Goedkope Grafsteen, Grafsteen Amsterdam, Grafstenen Purmerend, Grafmonumenten Hoorn, Grafsteen Purmerend, Grafstenen Beverwijk

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...