Natuursteen grafmonumenten

Monumentenpaleis biedt een breed assortiment aan natuursteen grafmonumenten. Monumentenpaleis maakt onderdeel uit van begrafenisonderneming Nicodemus te Volendam. Sinds 1874 bieden wij een totale dienstverlening, waarbij wij alles voor u afhandelen, van A tot Z. In overleg met u zorgt Monumentenpaleis voor een persoonlijk en dierbaar monument.

Natuursteen grafmonumenten

Voor onze grafmonumenten werken wij uitsluitend met graniet. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het niet verweert en ontzettend duurzaam is. Zo kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen. Onze natuursteen grafmonumenten zijn leverbaar in 14 verschillende kleurstellingen en soorten graniet. Naast het basisaanbod kunt u natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp. Voor een overzicht van onze natuursteen grafmonumenten, klik hier.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u overweegt een monument van Monumentenpaleis te kiezen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding in onze showroom. Samen met één van onze medewerkers kunt u uw wensen op papier zetten, iets dat kan leiden tot een duidelijk voorontwerp. Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging. Na het tekenen van de orderbevestiging wordt het monument geleverd, waarbij Monumentenpaleis niet alleen de plaatsing, maar ook de afhandeling met de gemeente of begraafplaats regelt.

Contact

Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier. Bel ons ook gerust als u vragen heeft over de producten en diensten die wij leveren.Meer informatie:
Foto grafsteen, Grafornamenten, Grafsteen graveren, Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...