Urn glas

Op zoek naar een mooie urn van glas? Monumentenpaleis te Volendam heeft een uitgebreide collectie. In onze showroom, slecht minuten lopen van de beroemde dijk, kunt u rustig een keer langskomen om een kijkje te nemen. U kunt echter ook een glazen urn online bestellen.

Het Monumentenpaleis

Sinds 1874 bieden wij een zo compleet mogelijke service, waarbij wij alles voor u regelen, van A tot Z. In nauw overleg met de klant zorgt Monumentenpaleis voor een persoonlijk en dierbaar monument. Verder vindt u in onze showroom diverse ornamenten, vazen, en lantaarns, en graveren wij tekst en afbeeldingen op grafstenen. Voor een urn van glas klikt u hier.

Bestellen

Een urn van glas kunt u bij ons kopen in de showroom te Volendam. Deze is gevestigd in het oude centrum, op steenworp van de dijk. Misschien vindt u het fijn een bezoek aan de showroom te combineren met een stukje ontspanning dat u mogelijk goed kunt gebruiken. Maar het is ook mogelijk om vanuit huis een urn van glas te bestellen, via onze webshop.

Wilt u langs de showroom komen, maak dan een afspraak via telefoonnummer 0299-363940, of via het contactformulier.Meer informatie:
Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen, Grafstenen Prijzen, Grafsteen Prijzen, Wat Kost Een Grafsteen, Grafstenen NL, Goedkope Grafsteen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...