Wat Kost Een Grafsteen

Wat kost een grafsteen? Dat is een vraag die wij geregeld horen. En dat is heel begrijpelijk. Het is al erg genoeg dat u een dierbare heeft verloren, zonder dat u ook nog eens een hoop geld moet betalen voor een uitvaart. Zeker als u niet verzekerd bent, kunnen de kosten hoog oplopen. Daarom heeft het Monumentenpaleis ook grafstenen die binnen een wat minder hoog budget passen.

Wat kost een grafsteen?

Wat een grafsteen kost, ligt natuurlijk aan het formaat en de mate van afwerking. Een eenvoudig kleine steen kost minder dan een grotere steen waar veel manuren in zitten. U vindt bij ons een ruim assortiment grafstenen in diverse prijsklassen. Van kleine monumenten tot grote grafstenen compleet met fundering. Bekijk onze website voor een compleet overzicht.

Wat kost een grafsteen bij het Monumentenpaleis?

Als er een dierbare van u overlijdt, bent u een tijdje van de kaart. Toch moet u al snel een hoop praktische zaken regelen. Dingen waar u nooit bij stil heeft gestaan. Wat voor uitvaart? Wat kost dat eigenlijk? Wat kost een grafsteen? Wij hebben een levenlang ervaring met dit soort oprijzende vragen en wij helpen u graag. Neem contact op of neem rustig een kijkje op onze website.

Contact

Wilt u meer weten over onze grafstenen? Neem dan contact op via 0299 – 36 39 40, stuur een e-mail naar info@monumentenpaleis.nl of vul ons contactformulier in.Meer informatie:
Grafstenen NL, Goedkope Grafsteen, Grafsteen Amsterdam, Grafstenen Purmerend, Grafmonumenten Hoorn, Grafsteen Purmerend, Grafstenen Beverwijk, Grafmonumenten Purmerend, Grafstenen Hoorn, Gedenksteen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...