Fotolijstjes voor keramische foto's

Fotolijstje voor op graf

Heeft u onlangs een dierbare verloren en bent u op zoek naar een prachtige fotolijst voor op het graf? In deze fotolijst kunt u de foto van uw dierbare plaatsen zodat de herinnering altijd in leven blijft. Vaak wordt deze foto al gebruikt tijdens de uitvaartdienst. De foto wordt dan geplaatst op de kist zodat iedere aanwezige deze kan zien. Na de dienst wordt de foto op de kist meegedragen naar het graf. Vervolgens wordt deze geplaatst op het graf. Ook een foto op het grafmonument zelf is uiteraard een optie.

 

Fotolijstje voor op graf of waterdichte fotolijst op graf: alles is mogelijk

Bij Monumentenpaleis kunt u alle kanten op als het aankomt op foto's van uw dierbare. Monumentenpaleis beheerst de technieken waarmee een prachtige foto op het grafmonument kan worden afgebeeld. Ook vindt u bij Monumentenpaleis uiteenlopende fotolijsten. Natuurlijk ook waterdichte fotolijsten voor op het graf, zodat deze in alle weersomstandigheden kunnen blijven staan. Alle producten van Monumentenpaleis zijn van zeer degelijke kwaliteit. Met veel oog voor detail gaan de mensen van Monumentenpaleis voor u aan het werk.

 

Zoekt u een foto op grafsteen van Monumentenpaleis? Leg eenvoudig contact

Heeft u interesse in een fotolijst of een foto voor op het grafmonument van uw dierbare overledene? Bij Monumentenpaleis bent u dan van harte welkom. Voordat u een definitieve keuze maakt, is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact te zoeken. Mailen kan bijvoorbeeld naar info@monumentenpaleis.nl. Bellen is ook altijd een optie. U kunt bellen naar het volgende nummer: 0299 35 14 29. Klantgerichtheid staat bij Monumentenpaleis hoog op de lijst. Wij helpen u graag verder met het vinden van de gepaste grafdecoratie.