Foto grafsteen

Bij Monumentenpaleis kunt u terecht voor het plaatsen van foto op grafsteen. Monumentenpaleis maakt deel uit van begrafenisonderneming Nicodemus in Volendam. Sinds 1874 bieden wij een zo compleet mogelijke service, waarbij wij alles voor u regelen. Onze uitgebreide showroom is gevestigd in het centrum van Volendam, op steenworp afstand van de beroemde dijk.

Foto grafsteen

Een foto plaatsen op een grafsteen maakt deze echt persoonlijk. Een foto van uw dierbare brengt herinneringen naar boven, en houdt de gedachte levendig. De mogelijkheden met foto’s zijn divers. Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse vormen, zoals hartvormig, rond en vierkant. Bovendien kunnen wij de foto bewerken en leveren in sepia, zwart-wit en kleur. De foto is kleurvast en wordt geleverd met 10 jaar garantie. Verder kunt u kiezen uit verschillende afmetingen en prijzen.

Bestellen

Het Monumentenpaleis regelt voor u de foto voor op een grafsteen. Op onze website krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden. Al onze producten kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Voor een overzicht van onze producten, klik hier. Heeft u vragen over onze producten of diensten, bel ons via telefoonnummer 0299-363940.Meer informatie:
Grafornamenten, Grafsteen graveren, Grafmonumenten, Keramiek foto, Urn glas, Grafsteen, Grafstenen, Grafstenen Amsterdam, Grafsteen Kopen, Kosten Grafsteen

 

Wij staan voor:

  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Van a tot z geregeld
  • Reparaties bij evt. toekomstige schade
  • Volendamse vakkundigheid
  • 25 jaar garantie en service
Laden...