Keramische foto's

Gedenkteken met foto

Een foto voor op het grafmonument van een dierbare geeft het graf echt iets persoonlijks. Bij Monumentenpaleis is dit uiteraard een mogelijkheid: alles om te zorgen dat u de herinnering aan uw dierbare zo goed mogelijk in stand kunt houden. Monumentenpaleis is een echte specialist op dit gebied en we helpen u dan ook graag met het maken van de beste keus.

 

Gedenkteken met foto en keramische foto's: alles op maat

Gelukkig heeft u bij Monumentenpaleis een ruime keuze wat betreft foto's voor op het graf. Zo kunt u iets kiezen wat precies past bij uw dierbare. U kunt bijvoorbeeld gaan voor keramische foto's. Natuurlijk zijn er ook fotolijsten verkrijgbaar die u bij het graf kan plaatsen met een mooie foto erin. Bij Monumentenpaleis weet u ongeacht het item één ding zeker: alles is van goede kwaliteit. Monumentenpaleis staat voor kwaliteit en is specialist op het gebied van uitvaart- en grafdecoratie.

 

Keramische foto’s voor persoonlijk afscheid

Heeft u interesse gekregen in een foto op graf voor uw dierbare? Bij Monumentenpaleis bent u dan aan het juiste adres. Voordat u direct een keuze maakt, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze mensen. Bellen kan bijvoorbeeld naar 0299 35 14 29. Mailen kan ook naar info@monumentenpaleis.nl. Klantgerichtheid staat bij Monumentenpaleis hoog op de lijst. Zo weet u zeker dat u altijd wordt geholpen door een gespecialiseerde en empathische medewerker. Alles wordt goed geregeld, zodat u onbezorgd uw dierbare in herinnering kunt houden.