Zandstralen of Lasergraveren

Grafsteen graveren

Wilt u de grafsteen graveren van een overleden dierbare? Dan zit u goed bij Monumentenpaleis. U heeft een ruime keuze als het aankomt op graveren. Allereerst is het natuurlijk aan u om te kiezen wat er gegraveerd wordt. Daarnaast kunt u kiezen uit twee technieken. Zandstralen, of lasergraveren.

 

Zandstralen of lasergraveren: de kwaliteit is hoog

Hoe werken de technieken waar u uit kunt kiezen bij Monumentenpaleis? De 'zandstraaltechniek' gaat als volgt: door middel van luchtdruk en zand wordt de gedenksteen op de gekozen plekken licht beschadigd. Deze techniek geeft het door u gekozen monument een statig en traditioneel aanzien. Wanneer u kiest voor het graveren met laser, worden er door een laser letters of afbeeldingen aangebracht op het monument. Welke methode u ook kiest, bij Monumentenpaleis bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Monumentenpaleis heeft ruime ervaring met beide technieken en werkt alles tot in detail uit.

 

Monumentenpaleis is de specialist in zandstralen

Bent u van plan om de grafsteen van een dierbare te laten graveren? Dan is het goed om te kiezen voor Monumentenpaleis. Zo weet u zeker dat het resultaat kwalitatief en eerbiedig wordt. Het is natuurlijk altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen met de medewerkers van Monumentenpaleis. Zo kunt u informatie en advies vragen voordat u een keuze maakt. Bellen kan bijvoorbeeld naar 0299 35 14 29. Mailen kan ook naar info@monumentenpaleis.nl. Omdat klantgerichtheid hoog op de lijst staat bij Monumentenpaleis, kunt u rekenen op een advies op maat.