Over ons

Monumentenpaleis maakt onderdeel uit van begrafenisonderneming Nicodemus te Volendam dat zijn oorsprong kent in 1874. Door de jarenlange ervaring met uitvaarten en het verzorgen van persoonlijke en kwalitatief hoogstaande grafmonumenten bent u bij ons op het juiste adres op het juiste moment. Omdat onze klanten het vaak al moeilijk genoeg hebben met het verlies van een dierbare, streven wij naar een zo volledig mogelijke service.

Monumentenpaleis ziet iedere klant als een visitekaartje. Daarom vinden wij het van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Om dit te bereiken bieden wij u een optimale service en garantie.

Service

Wanneer u in zee gaat met Monumentenpaleis kiest u voor service op niveau.
U wordt van A tot Z begeleid in uw streven naar een bijzonder en persoonlijk grafmonument. Of het nu gaat om de aanvraag bij de gemeente/begraafplaats of de uiteindelijk plaatsing, alles is bij Monumentenpaleis in vertrouwde handen.
Monumentenpaleis onderhoudt zeer goede contacten met vrijwel alle begrafenisondernemingen. Dit komt een vlekkeloze en spoedige afhandeling ten goede. Wij zijn altijd 24 uur per dag bereikbaar voor al uw eventuele vragen en opmerkingen en dat is wel zo prettig.

Garantie

Monumentenpaleis werkt uitsluitend met grafmonumenten van graniet. Het grote voordeel van graniet is dat het niet verweert en ontzettend duurzaam is. Om deze reden kunnen wij u een garantie geven van 25 jaar op scheuren of splijten als gevolg van constructie-, montagefouten of een gebrek in het verwerkte natuursteen. Mocht er vanwege bovengenoemde redenen iets aan uw monument mankeren dan zal het monument worden hersteld en zonodig vervangen zonder berekening van kosten. Op kleurenfoto’s geven wij een garantie van 10 jaar.