Werkwijze

Van eerste contact tot plaatsing

Wanneer u overweegt om uw grafmonument te laten verzorgen door Monumentenpaleis kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of middels de telefoon. Wij gaan volgens het volgende stappenplan te werk om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de aanschaf en plaatsing van het persoonlijke monument voor uw dierbare.

Bezoek aan de showroom

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers wordt u vrijblijvend uitgenodigd om een kijkje te nemen in onze showroom te Volendam. In onze uitgebreide showroom kunt u rustig en op uw gemak rondkijken naar de vele mogelijkheden.
Onze deskundige medewerkers nemen alle tijd voor u. Waar nodig voorzien zij u graag van advies. Tijdens dit gesprek kunt u al uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Uiteraard behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. 

Vrijblijvende offerte en/of gratis voorontwerp monument

Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt maken wij voor u een scherpe en heldere offerte voorzien van een duidelijk voorontwerp. Op deze manier weet u altijd precies waar u aan toe bent. Dit gehele traject verplicht u uiteraard tot niets.

Orderbevestiging

Indien u aangeeft akkoord te gaan met de offerte en het voorontwerp ontvangt u van ons een orderbevestiging waarin alles nog eens duidelijk staat omschreven.

Plaatsing van het monument

Nadat de opdracht is gegeven wordt uw monument door ons besteld. De levertijd varieert van 5 tot 17 weken. In de tussentijd kan Monumentenpaleis geheel gratis een tijdelijk granieten monument plaatsen met daarop een plexiglas gedenkteken. Wanneer het bestelde grafmonument wordt geplaatst, kunt u dit (het plexiglas) mee naar huis nemen. 
Monumentenpaleis regelt niet alleen de plaatsing van het monument maar ook de afhandeling met de gemeente en/of de begraafplaats. Na plaatsing geven wij u een garantie van 25 jaar op scheuren of splijten als gevolg van constructie- of montagefouten of een gebrek in het verwerkte natuursteen. Mocht er vanwege bovengenoemde redenen iets aan uw monument mankeren dan zal het monument worden hersteld en zonodig vervangen zonder berekening van kosten. Zie ook Service en Garantie.